Cyclus, dosering, halfwaardetijd en PCT-details

Cyclus, dosering, halfwaardetijd en PCT-details

De man die aan de wieg stond van de uitvinding van Dianabol, de gewichtheffer en coach dr. John Ziegler, heeft zichzelf en ‘zijn’ uitvinding op z’n sterfbed vervloekt. Dr Ziegler was destijds naar Ciba-Geigy gegaan met het idee een kunstmatig testosteron te ontwikkelen. De firma zag wel iets in het plan van Ziegler, en stelde een onderzoeksteam samen, dat enkele jaren later kon melden dat het een orale versie van testosteron had ontwikkeld. Daarop begon Ziegler met het nieuwe middel te experimenteren op zichzelf en op de gewichtheffers van zijn team. De ene na de andere sporter raakte in de problemen, inclusief Ziegler zelf.

  • Primobolan (ook bekend als Methenolone) is een orale/injecteerbare anabole stero├»de die door bodybuilders wordt gebruikt voor meer spiermassa, kracht en sneller herstel.
  • Houd hier rekening mee bij het plannen van een cyclus en het beslissen over de datum van uw aanstaande wedstrijd / wedstrijd.
  • Atleten en bodybuilders die Trenbolone Acetate gebruiken, moeten op de hoogte zijn van deze detectietijd als ze een aanstaande drug-getest evenement hebben.

Het is bijvoorbeeld wel nog op voorschrift verkrijgbaar in Spanje, Turkije en Japan. Dit is een gevolg ervan dat veel landen in de jaren 90 een groot aantal anabole steroïden van de markt hebben gehaald. Bij gebruik van Primobolan zal de zaadproductie verminderen waardoor de testikels tijdelijk krimpen. Verder zorgt het mogelijk voor een toename in lichaamshaar en lichte vermannelijking. Primobolan is niet giftig voor de lever en beschadigt andere organen ook niet. Daarom kan het gedurende langere tijd genomen worden zonder risico.

Anabolen simply the best!

Van alle trenbolonen heeft de acetaatester me de meest nare bijwerkingen gegeven, misschien omdat ik nu veertig ben. Als ik Acetate niet meer wil gebruiken, gebruik ik alleen kleinere doses en meng ik het met een langere ester https://ducasseindustrial.com/ar/2023/04/17/top-steroiden-voor-beginners-veilig-en-effectief/ Trenbolone. Iedereen weet dat de resultaten van Trenbolone geweldig zijn, dus ik hoef er niet over te praten. Trenbolon, in al zijn esters, werkt geweldig, het is gewoon een kwestie of je het persoonlijk aankan of niet.

Dianabol en de lever

Bij gebruik voor snijdoeleinden wordt Tren-acetaat meestal gestapeld met Oxandrolon, Masteron, Winstrol, Primobolan en Turinabol. Voor de cyclus buiten het seizoen of ballaststoffen omvatten cycli vaak Tren-acetaat, Anadrol of Dianabol, Sustanon 250, Deca-Durabolin en een vorm van testosteron. Met het oog op prestatieverbetering is Tren Ace uiterst waardevol voor zowel bulk- als snijcycli. Als we zouden moeten kiezen voor welke cyclus Tren Ace het voordeligst is, zou de snijcyclus de prijs krijgen. Voor mannen is Primobolan geen ideale keuze om zonder een ander middel ernaast te gebruiken. Het wordt meestal aan een stack toegevoegd als ondersteunend product, naast een krachtiger middel.

Meer spieren, meer kracht en een sterker lichaam!

Meer gevorderde gebruikers kunnen een cyclus van Tren-acetaat tussen tien en twaalf weken gebruiken, maar dit moet met de nodige voorzichtigheid gebeuren. Daarnaast is het in tegenstelling tot de meeste andere vormen van AAS, ook zeer geschikt voor vrouwen. We gaan alle opties bekijken en deze zullen worden voorzien van richtlijnen om effectief en veilig mee te kuren. De meest gebruikte manier om voor sporters kunstmatige hormonen te krijgen is door naar de lokale sportschool te gaan. Een van de grotere bodybuilders kun je dan op een subtiele manier vragen of ze iemand kennen waar je AAS kunt krijgen. Het is goed om de juiste pillen te gebruiken om een maximaal resultaat te halen.

Leave a Reply